Græsk agurkesalat med cremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Server tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland fraiche med hvidløg og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Riv imens agurkerne groft og drys dem med salt. Kom dem i en sigte ca. ½ time, så vandet kan løbe fra. Knug den sidste væde ud af agurkerne og vend dem i fraicheblandingen. Smag til. Anret tzatzikien i en serveringsskål, pynt med friskkværnet peber - og server.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag