Grillet kylling og lun pastasalat
1 time
•
Middelhavsinspireret med mild mozzarella og lufttørret skinke.
Ingredienser
Grillet kylling
|
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
4 skiver
Lufttørret skinke
|
Lun pasta
|
300 g
Tørret pasta, fx store muslingeskaller
|
|
|---|---|
|
2½ liter
Vand
|
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
Grøntsager
|
4 spsk
Rødvinseddike
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
|
3
Gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
|
|
|
200 g
Grøn squash eller fennikel i tynde skiver
|
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
|---|---|
|
½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Grillet kylling
Lun pasta
Grøntsager
Anretning
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kyllingefileterne kan også steges på en grill.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
448 kJ / 107 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 9 g |
| Fedt: | 1,9 g |
| Kulhydrat: | 13,2 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.