Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks
                                
                                     15 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag!
Ingredienser
Suppe
| 
                                     
                                            
                                                    ½ liter
                                                Grøntsagsbouillon
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 kg
                                                Frossen wok-blanding
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Bælgede, frosne edamamebønner
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Laksefilet i tern (ca. 2x2 cm)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ liter
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
Drys
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Sorte sesamfrø
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Bredbladet persille eller korianderblade
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Durumbrød
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Suppe
Drys
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug 500 g friske grøntsager, fx broccoli, gulerødder og blomkål i små stykker i stedet for wok-blandingen. Det er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g | 
| Protein: | 5,3 g | 
| Fedt: | 4,1 g | 
| Kulhydrat: | 8 g | 
            Relateret video
            Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks
            
    Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag! https://www.arla.dk/opskrifter/gronts...