Grøntsagsfrikassé med fisk og syrlig fløde
30 min
•
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.
Ingredienser
|
400 g
Kartofler i korte stave
|
|
|---|---|
|
1 liter
Vand
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Persillerødder i små tern
|
|
|
300 g
Frosne grønne bønner i mundrette stykker
|
|
|
25 g
Smør
|
|
2 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Ufarvet lagereddike eller anden lys eddike
|
|
|
5
Stilke fra de friske dildkviste
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
500 g
Renset lyssejfilet uden skind, eller kulmule, lange eller torsk
|
|
|
2
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2 dl
Dildkviste
|
|---|
Pynt
|
Friskkværnet peber
|
|---|
Tilbehør
|
200 g
Groft landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan servere eddike eller citron til fisken - til dem der vil have det ekstra syrligt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
256 kJ / 61 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 4,4 g |
| Fedt: | 1,5 g |
| Kulhydrat: | 7,4 g |