Grov paté med ris og rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Grove grøntsager og røgede pølser samlet med bl.a. ris og æg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 gulerødder i små tern
  • 2 pastinakker i små tern
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 1 liter kogende vand
  • 2 - 3 krydrede oksepølser i tynde skiver
  • 6 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 325 g kolde, kogte brune ris (af 160 g rå ris)
  • 1½ tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 g smør

Pynt

  • porre

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grøntsagerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem trække i ca. 3 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og bland dem med pølserne. Pisk æg, mælk, ris, herbes de Provence, salt og peber i. Kom æggeblandingen en smurt bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm). Bag æggekagen midt i ovnen.

Vend det syrnede produkt sammen med tomatketchup og salt. Smag til. Server ketchupdressing og rugbrød sammen med patéen i bradepanden.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag