Grov paté med ris og rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Grove grøntsager og røgede pølser samlet med bl.a. ris og æg.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 gulerødder i små tern
  • 2 pastinakker i små tern
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 1 liter kogende vand
  • 2 - 3 krydrede oksepølser i tynde skiver
  • 6 æg
  • 1¼ dl mælk
  • 325 g kolde, kogte brune ris (af 160 g rå ris)
  • 1½ tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 g smør

Pynt

  • porre

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grøntsagerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem trække i ca. 3 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og bland dem med pølserne. Pisk æg, mælk, ris, herbes de Provence, salt og peber i. Kom æggeblandingen en smurt bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm). Bag æggekagen midt i ovnen.

Vend det syrnede produkt sammen med tomatketchup og salt. Smag til. Server ketchupdressing og rugbrød sammen med patéen i bradepanden.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: