Grove horn med skinke og ost
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 35 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Et dejligt rustikt horn med mad i - lidt a la pølsehorn, men med skinke og ost. Lige til at have med på farten - i skole, til sport, på arbejde, i naturen, i bilen, i toget......
Ingredienser
3 dl
Vand
|
|
---|---|
100 g
Knækkede rugkerner (ca. 1¼ dl)
|
|
2 dl
A38 naturel
|
|
50 g
Finvalsede havregryn (ca. 1½ dl)
|
|
25 g
Gær
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Sigtet speltmel (ca. 7 dl)
|
4
Fintrevne søde kartofler (ca. 300 g)
|
|
---|---|
100 g
Kogt, røget skinke i tern
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Pensling
Vand
|
---|
Pynt
Havregryn
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for søde kartofler i fyldet kan du bruge almindelige kartofler eller gulerødder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
725 kJ / 173 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 4,1 g |
Protein: | 7,8 g |
Fedt: | 4,2 g |
Kulhydrat: | 25,7 g |
