Grove horn med skinke og ost
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 35 min
Fryseegnet
&format=webp)
Et dejligt rustikt horn med mad i - lidt a la pølsehorn, men med skinke og ost. Lige til at have med på farten - i skole, til sport, på arbejde, i naturen, i bilen, i toget......

Ingredienser
Opskriften gælder for 16 portioner
3 dl Vand | |
---|---|
100 g Knækkede rugkerner (ca. 1¼ dl) | |
2 dl A38 naturel | |
50 g Finvalsede havregryn (ca. 1½ dl) | |
25 g Gær | |
2 tsk Rapsolie | |
1½ tsk Groft salt | |
400 g Sigtet speltmel (ca. 7 dl) |
4 Fintrevne søde kartofler (ca. 300 g) | |
---|---|
100 g Kogt, røget skinke i tern | |
100 g Revet cheddar- og maasdammerost | |
2 tsk Tørret oregano | |
½ tsk Groft salt |
Pensling
Vand |
---|
Pynt
Havregryn |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
I stedet for søde kartofler i fyldet kan du bruge almindelige kartofler eller gulerødder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11603 kJ / 2773 kcal
Næringsindhold pr. 100g
727 kJ / 174 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 18,3 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 60,1 % | 25,7 g |
Fedt: | 21,6 % | 4,2 g |