Grove sandwichboller
3 timer
•
Arbejdstid: 35 min
Fryseegnet
•
Grove sandwichboller, hvor dejen tilberedes med en "grød" af revet kartoffel. Det giver bollerne fugtighed , så de holder sig friske længere.
Ingredienser
|
4 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
3
Skrællede melede kartofler (ca. 200 g)
|
|
|
3 dl
Kærnemælk
|
|
|
25 g
Gær
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
2 tsk
Honning
|
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
|
500 g
Groft rugmel (ca. 9½ dl)
|
|
|
500 g
Sigtemel (ca. 9½ dl)
|
Pensling
|
Kærnemælk
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
770 kJ / 184 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 6,1 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 36,3 g |