Grydestegt nakkesteg
Ny

Grydestegt nakkesteg

60+ min Hovedret
Grydestegt nakkesteg er en herlig ret fra mormors kogebog. Nakkestegen braiserer i lang tid og bliver dejligt mør, og så giver den masser af smag til en fyldig og rig sauce. Den grydestegte nakkesteg får et lidt mere moderne look, serveret med hasselback rodfrugter. Hasselback rodfrugterne karamelliserer næsten, så de bliver ekstra lækre.
Mere inspiration

Lyst til mere af den skønne, rustikke efterårs- og vintermad?

Svinekæber
60+ min
Svinekæber
(1)
Velbekomme!
Tip

Når du skal skære rodfrugterne i tynde skiver, kan det være nemmere at lægge dem mellem skafterne på to trægrydeskeer - på den måde skærer du ikke helt igennem rodfrugt eller kartoffel og de ligger bedre fast.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6133 kJ / 6133 kcal

Næringsindhold pr. 100g

478 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 22,9 % 6,4 g
Kulhydrat: 31,3 % 8,8 g
Fedt: 45,8 % 5,9 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser