Gulerodsmuffins med ingefær og dadler
45 min
•
Gulerodsmuffins er altid et hit - her er de smagt til med dadler og ingefær - som godt kan gøre dem lidt hotte.
Ingredienser
|
3
Æg
|
|
|---|---|
|
2
Bananer (ca. 175 g)
|
|
|
15
Dadler uden sten
|
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 175 g)
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|
175 g
Fuldkornshvedemel (ca. 3 dl)
|
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Skyrtopping
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
|---|---|
|
200 g
Flødeost
|
|
|
2 spsk
Flydende honning
|
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
|
Spiselige blomster
|
|---|
Sådan gør du
Skyr topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du vil tage muffins med i madpakken kan du lægge dem i en papirmuffinsform, når de er bagt. Du kan også pynte med fintrevet gulerod på toppen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
733 kJ / 175 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,9 g |
| Protein: | 5,9 g |
| Fedt: | 6,4 g |
| Kulhydrat: | 23,3 g |
Relateret video
Sådan skræller du ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.