Gulerodspostej
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Gulerodspostej smager dejligt og har en lækker konsistens. Kombinationen af smagfulde gulerødder, æg, friske krydderurter og cremet hytteost smager himmelsk.
Ingredienser
8
Skrællede gulerødder (ca. 600 g)
|
|
---|---|
4
Æg
|
|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Groftklippet purløg
|
|
1 dl
Små kviste af persille
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Hytteost
|
Hertil
Groft brød
|
|
---|---|
Blandet salat
|
Sådan gør du
Du kan også lave postejen i en stor form (a ca. 1½ liter). Bag den i ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7129 kJ / 1704 kcal
Næringsindhold pr. 100g
343 kJ / 82 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 26,5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 10,8 g |
Fedt: | 19,9 % | 1,8 g |