Gulerodspostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Gulerodspostej smager dejligt og har en lækker konsistens. Kombinationen af smagfulde gulerødder, æg, friske krydderurter og cremet hytteost smager himmelsk.

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner

  • 8 skrællede gulerødder (ca. 600 g)
  • 4 æg
  • 60 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 1 dl groftklippet purløg
  • 1 dl små kviste af kruspersille
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Hertil

  • 240 g groft brød
  • 520 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv gulerødderne groft i en foodprocessor eller hurtighakker. Fordel dem i 8 små ovnfaste skåle (a ca. 2 dl). Monter kniven. Kom de øvrige ingredienser i foodprocessorskålen i nævnte rækkefølge (undtagen hytteost). Hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt hytteosten og hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 sek. Hæld hytteostblandingen over gulerødderne og vend forsigtigt rundt med en gaffel. Bag gulerodspostejerne nederst i ovnen. Server dem varme eller lune sammen med groft brød og salat.

Tip

Du kan også lave postejen i en stor form (a ca. 1½ liter) Bag den i ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 40 min. 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: