Sæt kikærterne i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og bag i ca. 25 min.
Du kan pynte med bredbladet persille i stedet for koriander.
6557 kJ / 1567 kcal
240 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 14,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 65,3 % | 9,2 g |
Fedt: | 20,4 % | 1,3 g |
Her en mere klassisk udgave af gulerodssuppe.
Kikærter i saltlage (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Olivenolie
|
½ spsk |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
15 g |
---|---|
Gulerødder i mindre stykker (ca. 750 g)
|
10 |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Stødt gurkemeje
|
1 tsk |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Grøntsagsbouillon
|
7½ dl |
Friskpresset limesaft
|
3 spsk |
Revet frisk ingefær
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Græsk yoghurt
|
2½ dl |
---|
Granatæblekerner
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
Groft brød
|
240 g |
---|