Gulerodstærte kan fryses efter bagning. Der er ingen bund i tærten, så den er en blanding af tærte og pie.
6841 kJ / 1635 kcal
642 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 12,7 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 34,7 % | 13,1 g |
Fedt: | 52,6 % | 9,1 g |
50 g
Koldt smør
|
|
---|---|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Vand
|
200 g
Groftrevne gulerødder
|
|
---|---|
3
Store hakkede løg
|
|
25 g
Smør
|
|
2 tsk
Hakket frisk timian
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
3 dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|