Gulerodstærte
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Mangler du inspiration til hovedretten? Så prøv denne lækre og vegetariske opskrift på gulerodstærte. Retten er er nem og hurtig at tilberede.
Ingredienser
Dej
50 g
Koldt smør
|
|
---|---|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Vand
|
Fyld
200 g
Groftrevne gulerødder
|
|
---|---|
3
Store hakkede løg
|
|
25 g
Smør
|
|
2 tsk
Hakket frisk timian
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
3 dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Gulerodstærte kan fryses efter bagning. Der er ingen bund i tærten, så den er en blanding af tærte og pie.
