Halloumi fritter
35 min
•
Halloumi fritter er en super lækker snack og rigtig comfort food. Den sprøde, knasende overflade op mod den lune, bløde ost gør halloumi fritterne til ren nydelse og forkælelse. Du kan spise halloumi fritterne som de er med en god dip til. Men du kan evt. også bruge dem som topping på en salat - det er heller ikke dårligt.
Ingredienser
Halloumi fritter
200 g
Halloumi ost
|
---|
1½ dl
Hvedemel (ca. 90 g)
|
|
---|---|
1½ dl
Vand
|
|
1½ dl
Pankorasp (ca. 75 g)
|
|
½ liter
Rapsolie
|
Tilbehør
Chilimayonnaise, tatarsauce, tacosauce eller din yndlingsdip
|
---|
Sådan gør du
Halloumi fritter
Som alt andet friturestegt er halloumi fritterne allerbedst, når de kommer lige fra gryden.
Du kan komme krydderier i den våde melblanding, fx løgpulver, (røget) paprika eller chilipulver.
Her har du opskriften på tartarsauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
21601 kJ / 5163 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2238 kJ / 535 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,7 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 9,3 % | 12,2 g |
Fedt: | 86 % | 52 g |