Halloween cheesecake
10 timer
•
Arbejdstid: 1 time 5 min
•
Skræmmende lækker halloween cheesecake med sort kiksebund og mørk chokolade glaze. Denne halloween cheesecake en blodig halloween kage og den er perfekt som det søde punktum på en uhyggelig halloween aften.
Ingredienser
Kiksebund
|
28
Mørke kakaokiks med vaniljecreme, fx oreos (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
75 g
Smør - smeltet
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Cheesecake-fyld
|
200 g
Mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
400 g
Flødeost
|
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
8
Æg
|
|
|
2 spsk
Rød pastafarve (koncentreret frugtfarve)
|
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
Rød glaze
|
3 spsk
Majsstivelse
|
|
|---|---|
|
2 dl
Solbærsaft
|
|
|
1½ dl
Glukosesirup
|
Sådan gør du
Kiksebund
Cheesecake-fyld
Rød glaze
Sådan samler du kagen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Denne cheesecake kan med fordel laves dagen før og opbevares i køleskabet indtil servering.
Ved at bage cheesecaken i lang tid ved lave temperaturer sikrer du, at konsistensen på kagen bliver blød og cremet samt at overfladen ikke tørrer ud og revner.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1321 kJ / 316 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,3 g |
| Protein: | 4,5 g |
| Fedt: | 18,2 g |
| Kulhydrat: | 33,6 g |