9605 kJ / 2296 kcal
305 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 22,9 % | 1,9 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
600 g
Hamburgerryg
|
|
---|---|
2
Laurbærblade
|
|
1 liter
Vand
|
1¾ kg
Spidskål (2-3 stk.)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
3½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
½ liter
Mælk
|
|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hakket frisk kruspersille
|
---|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
75 g
Sennep
|