Hamburgerryg
1 time 35 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Hamburgerryg er en gammel klassiker. Her har du en nem opskrift på hamburgerryg serveret med spidskål. Retten byder på lækker hamburgerryg kogt med laubærblade og serveret med spidskål og smagfuld cremet sovs.
Ingredienser
Hamburgerryg
600 g
Hamburgerryg
|
|
---|---|
2
Laurbærblade
|
|
1 liter
Vand
|
Spidskål
1¾ kg
Spidskål (2-3 stk.)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
Sauce
3½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
½ liter
Mælk
|
|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
75 g
Sennep
|
|
Hakket persille
|
Sådan gør du
Hamburgerryg
Spidskål
Sauce
Ved servering
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9605 kJ / 2296 kcal
Næringsindhold pr. 100g
305 kJ / 73 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 22,9 % | 1,9 g |
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.