Hel bagt blomkål med rygeostcreme
2 timer
•
Arbejdstid: 25 min
•
Smagen bliver intens og fyldig når blomkålen bager i så lang tid....ikke noget udkogt blomkål her. Serveres med rygeostcreme.
Ingredienser
Rygeostcreme
|
250 g
Rygeost
|
|
|---|---|
|
2 dl
Yoghurt 10%
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Renset blomkål (ca. 750 g)
|
|
|---|---|
|
25 g
Finthakkede soltørrede tomater i olie
|
"Franske ærter"
|
2 tsk
Olie fra de soltørrede tomater
|
|
|---|---|
|
1½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
|
400 g
Frosne ærter
|
|
|
125 g
Strimlede soltørrede tomater i olie
|
|
|
3 spsk
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
100 g
Renset romainesalat i grove stykker
|
|
2 spsk
Ristede sesamfrø
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Ristet rugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Rygeostcreme
"Franske ærter"
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,4 g |
| Protein: | 4,3 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 9,6 g |