9354 kJ / 2236 kcal
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 26,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 39 % | 12 g |
Fedt: | 34,2 % | 4,8 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Kylling
|
1 |
---|---|
Citron (usprøjtet)
|
½ |
Hakkede krydderurter, fx basilikum, purløg og persille
|
½ dl |
Sojasauce
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
1 dl |
2½ dl | |
Hakkede krydderurter, fx basilikum, purløg og persille
|
½ dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte brune ris, parboiled
|
240 g |
---|---|
Dampede broccoli
|
600 g |