En moderne udgave af æblekage - mere enkel men også meget lækker.
Æblekagen kan fryses. Lun den inden serveringen.
Du kan også servere vaniljeflødeis eller cremefraiche til Herregårdsæblekagen.
22717 kJ / 5429 kcal
1053 kJ / 252 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,7 g |
Protein: | 3,9 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 25,8 g |
Fedt: | 54,4 % | 15,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør
|
175 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
250 g |
Groft salt
|
¼ tsk |
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Æg
|
1 |
2 spsk |
Æbler, fx coxorange - skåret i både
|
1 kg |
---|---|
Sukker (ca. ¾ dl)
|
75 g |
Rosiner (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Hakkede mandler
|
25 g |
Smør
|
75 g |
---|---|
Sukker (ca. ¾ dl)
|
75 g |
Hakkede mandler
|
25 g |