Hjemmelavede påskeæg
45 min
&format=webp)
Store flotte påskeæg af marcipan, nougat og chokolade. De kan laves i alle mulige størrelser og former.

Ingredienser
20 stk
200 g Mørk, lys eller hvid chokolade | |
---|---|
500 g Marcipan | |
75 g Blød nougat |
Forslag til pynt
Guldstøv | |
---|---|
Frysetørrede bær | |
Kandiserede violer | |
Finthakkede nødder eller mandler |
Sådan gør du
Tip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15352 kJ / 3669 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2061 kJ / 492 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 7,3 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 43 % | 52,1 g |
Fedt: | 49,7 % | 27,7 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.