Hjemmelavede påskeæg
45 min
•
Store flotte påskeæg af marcipan, nougat og chokolade. De kan laves i alle mulige størrelser og former.
Ingredienser
|
200 g
Mørk, lys eller hvid chokolade
|
|
|---|---|
|
500 g
Marcipan
|
|
|
75 g
Blød nougat
|
Forslag til pynt
|
Guldstøv
|
|
|---|---|
|
Frysetørrede bær
|
|
|
Kandiserede violer
|
|
|
Finthakkede nødder eller mandler
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2062 kJ / 493 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 8,9 g |
| Fedt: | 27,7 g |
| Kulhydrat: | 52,1 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.