Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby

Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever, kartofler og broccoli. Prøv at lave denne nemme kyllingeleverpostej - så er der lækkert pålæg til frokost og madpakker. Den hjemmelavede leverpostej er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.

Ingredienser

Antal portioner

Hjemmelavet leverpostej

  • 3 skrællede kartofler (ca. 150 g)
  • 50 g broccoli i buketter
  • 150 g optøede, frosne kyllingelever
  • 1 æg
  • ½ tsk tørret timian
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Serveringsforslag

Sådan gør du

Sådan gør du

Hjemmelavet leverpostej

Skær kartofler i mindre stykker og kog dem i usaltet vand og under låg i 10-15 min. eller til de er helt møre. Lad broccoli koge med de sidste 3-4 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem køle lidt af.

Rens kyllingeleverne for sener og hinder. Kom grøntsager, kyllingelever, æg og de øvrige ingredienser i en skål og blend det fx med en stavblender til blandingen er jævn. Fordel blandingen i 2 smurte ovnfaste skåle. Bag postejerne midt i ovnen.

Serveringsforslag

Smør postejen på rugbrød og skær det ud i små mundrette stykker. Server hapserne med kogte kartofler, broccoli og drikkeklar tilskudsblanding i en kop.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: