Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever, kartofler og broccoli. Prøv at lave denne nemme kyllingeleverpostej - så er der lækkert pålæg til frokost og madpakker. Den hjemmelavede leverpostej er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hjemmelavet leverpostej

  • 3 skrællede kartofler (ca. 150 g)
  • 50 g broccoli i buketter
  • 150 g optøede, frosne kyllingelever
  • 1 æg
  • ½ tsk tørret timian
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Serveringsforslag

  • rugbrød
  • kogte blandede grøntsager, fx kartofler og broccoli
  • Baby & Me Organic® drikkeklar tilskudsblanding fra 6 mdr

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hjemmelavet leverpostej

Skær kartofler i mindre stykker og kog dem i usaltet vand og under låg i 10-15 min. eller til de er helt møre. Lad broccoli koge med de sidste 3-4 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem køle lidt af.

Rens kyllingeleverne for sener og hinder. Kom grøntsager, kyllingelever, æg og de øvrige ingredienser i en skål og blend det fx med en stavblender til blandingen er jævn. Fordel blandingen i 2 smurte ovnfaste skåle. Bag postejerne midt i ovnen.

Serveringsforslag

Smør postejen på rugbrød og skær det ud i små mundrette stykker. Server hapserne med kogte kartofler, broccoli og drikkeklar tilskudsblanding i en kop.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag