Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby

Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby

60+ min
Fryseegnet
Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever, kartofler og broccoli. Prøv at lave denne nemme kyllingeleverpostej - så er der lækkert pålæg til frokost og madpakker. Den hjemmelavede leverpostej er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Hjemmelavet leverpostej
  • Skær kartofler i mindre stykker og kog dem i usaltet vand og under låg i 10-15 min. eller til de er helt møre. Lad broccoli koge med de sidste 3-4 min. Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem køle lidt af.
  • Rens kyllingeleverne for sener og hinder. Kom grøntsager, kyllingelever, æg og de øvrige ingredienser i en skål og blend det fx med en stavblender til blandingen er jævn. Fordel blandingen i 2 smurte ovnfaste skåle. Bag postejerne midt i ovnen.
Serveringsforslag
  • Smør postejen på rugbrød og skær det ud i små mundrette stykker. Server hapserne med kogte kartofler, broccoli og drikkeklar tilskudsblanding i en kop.
Energiindhold for hele retten:

1565 kJ / 374 kcal

Næringsindhold pr. 100g

385 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 43,8 % 9,9 g
Kulhydrat: 29,6 % 6,7 g
Fedt: 26,6 % 2,8 g
Mere inspiration

Det er heller ikke så tosset med en god gammeldags hjemmelavet leverpostej.

Leverpostej
60+ min
Leverpostej
(26)

Ingredienser

Hjemmelavet leverpostej
3 Skrællede kartofler (ca. 150 g)
50 g Broccoli i buketter
150 g Optøede, frosne kyllingelever
1 Æg
½ tsk Tørret timian
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Serveringsforslag
Rugbrød
Kogte blandede grøntsager, fx kartofler og broccoli