Smør postejen på rugbrød og skær det ud i små mundrette stykker. Server hapserne med kogte kartofler, broccoli og drikkeklar tilskudsblanding i en kop.
1565 kJ / 374 kcal
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 43,8 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 29,6 % | 6,7 g |
Fedt: | 26,6 % | 2,8 g |
3
Skrællede kartofler (ca. 150 g)
|
|
---|---|
50 g
Broccoli i buketter
|
150 g
Optøede, frosne kyllingelever
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
½ tsk
Tørret timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Rugbrød
|
|
---|---|
Kogte blandede grøntsager, fx kartofler og broccoli
|
|