Hjerter i vildtsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(53 vurderinger)

1 timer

Hjerter i vildtsauce er en opskrift med masser af smag og kraft. Svinehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 svinehjerter (ca. 700 g)
  • 4 skiver bacon (ca. 75 g)
  • 50 g smør
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1½ dl vand
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk ribsgelé
  • 1 spsk Castello® Danablu 50+
  • evt. kulør
  • evt. lys saucejævner

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler og
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, skyl og tør hjerterne godt. Skær bacon og hjerter i tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Del hjerter og bacon i 2 portioner og brun en portion ad gangen. Kom alt kødet tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time eller til hjerterne er møre. Rør ribsgelé og ost i og smag til. Tilsæt evt. kulør og jævn evt. saucen.

Tip

Danablu er et dejligt krydderi i saucer. Den tilfører en pikant smag, der giver associationer til dyrekød eller andet vildt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: