Hjerter i vildtsauce
1 timer

Hjerter i vildtsauce

Hjerter i vildtsauce er en opskrift med masser af smag og kraft. Svinehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.
Bedømmelse (39 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hjerter i vildtsauce

Hjerter i vildtsauce er en opskrift med masser af smag og kraft. Svinehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.

Antal portioner

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler og
  • 300 g grøn salat

Fremgangsmåde:

Skyl hjerterne og fjern årestammerne. Skær bacon og hjerter i tynde strimler. Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Del hjerter og bacon i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. ½ time. Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør. Kan jævnes.

Tips

Danablu er et dejligt krydderi i saucer, fx til svinekød, og det giver en vildtsauce en særlig pikant smag.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 51 %
Print