Hjerter med stegte æbler
2 timer
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.
Ingredienser
2
Grisehjerter (ca. 275 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Små kviste af persille
|
|
25 g
Smør
|
|
½ dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sauce
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Evt. kulør
|
Stegte æbler
25 g
Smør
|
|
---|---|
5
Porrer i 1 cm skrå skiver
|
|
4
Uskrællede æbler i både, fx coxorange
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
1½ tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
1 kg
Kartofler
|
---|
Sådan gør du
Sauce
Stegte æbler
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11714 kJ / 2800 kcal
Næringsindhold pr. 100g
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 9,3 g |
Fedt: | 34,1 % | 3,2 g |
