Bagt hokkaido pasta
40 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Cremet pastaret med bagt hokkaido, tomater og salatost – en nem og hurtig efterårsret for hele familien. Kom alle ingredienserne i et fad, bag det i 30 min. og vend med kogt pasta. Vi har givet retten lidt chili, som giver en dejlig varme og smag til den søde græskar - men den kan sagtens undlades!
Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
|
600 g
Hokkaido græskar i grove stykker
|
|
|---|---|
|
200 g
Cherrytomater
|
|
|
1
Løg i grove stykker
|
|
|
1
Helt hvidløg
|
|
|
250 g
Salatost i ét stykke
|
|
|
2 spsk
Olie
|
|
|
1 håndfuld
Frisk timian
|
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
300 g
Tørret pasta
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan sagtens bage flere eller andre grøntsager med i fadet, fx gulerødder, peberfrugt eller squash.
Næringsindhold
Energiindhold:
9084 kJ / 2171 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 21,1 g |
| Protein: | 81,1 g |
| Fedt: | 84,9 g |
| Kulhydrat: | 268,5 g |