Hvid chokoladeis med hindbær
5 timer 10 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Is med skønne smagskombinationer for alle der elsker hvid chokolade og hindbær.
Ingredienser
200 g
Hvid chokolade
|
|
---|---|
½ liter
Piskefløde
|
|
2
Æg
|
|
6 dl
Frosne hindbær
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1177 kJ / 281 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 3,5 g |
Fedt: | 24,5 g |
Kulhydrat: | 12,4 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
