Bagte rødbeder
45 min
•
Bagte rødbeder er et dejligt tilbehør til fx stegt kød, kylling eller fisk. Alternativt kan de serveres med en grøn salat og brød - og gøre det ud for et selvstændigt måltid.
Ingredienser
|
1 kg
Rødbeder
|
|
|---|---|
|
1
Appelsin - skal og saft heraf
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1 tsk
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
|
50 g
Grofthakkede valnødder
|
|
|---|---|
|
10 g
Smør
|
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
|
1 nip flagesalt
|
Peberrodscreme med grønkål
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
1- 2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
250 g
Optøet frossen, hakket grønkål
|
Sådan gør du
Peberrodscreme med grønkål
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 2,1 g |
| Fedt: | 6,8 g |
| Kulhydrat: | 8 g |