Hvidløgsflutes
Hjemmebagte hvidløgsflutes... så lækkert! Du har sikkert smagt hvidløgsflute fra supermarkedets frysedisk, men har du bagt hvidløgsflute selv? Prøv denne nemme opskrift på hvidløgsflute næste gang! Det vil du med garanti ikke fortryde! Hvidløgsflutes er perfekt tilbehør til fx grill- og sommermad...
Ingredienser
Dej til hvidløgsflutes
|
4 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
|---|---|
|
25 g
Gær
|
|
|
1 tsk
Honning
|
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Hvidløgssmør
|
100 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
2
Små, knuste fed hvidløg
|
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Dej til hvidløgsflutes
Hvidløgssmør
Sådan laver du hvidløgsflutes
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse dit hvidløgsflute. Kom det i en frysepose efter du har skåret riller og kommet hvidløgssmør i. Kom det frosne hvidløgsflute direkte i ovnen og bag det ca. 15 min ved 175° - traditionel ovn.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1022 kJ / 244 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 4,7 g |
| Fedt: | 7,9 g |
| Kulhydrat: | 38,2 g |
Se videoen af denne nemme opskrift på hvidløgsflute. Server den som tilbehør til fx grill- og sommer mad. Det vil du med garanti ikke fortryde!