Hvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiks - Opskrifter - Arla

Hvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Super hurtig og nem lille forret til en gæstemiddag.

Ingredienser

Antal portioner

Pasta kiks

  • 100 g friske lasagneplader
  • 2 spsk vand
  • ¼ tsk havsalt, fx meldon

Hvidløgssuppe

  • 1 fennikel i små tern
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 150 g Buko® Garli Garli
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk lys saucejævner
  • 200 g fersk laks i tern
  • 100 g kogte tigerrejer uden halevifte

Pynt

  • klippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Pastakiks

Skær lasagnepladerne i mindre trekanter og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med vand og drys havsalt på. Bag kiksene midt i ovnen.

Hvidløgssuppe

Bring fennikel, bouillon, flødeost, salt og peber i kog i en gryde. Tag gryden af varmen, tilsæt saucejævner under omrøring og lad suppen koge i ca. 1 min. Tilsæt laks og rejer, læg låget på og tag gryden af varmen. Lad suppen stå i ca. 2 min. Varm evt. suppen igennem og smag til. Kom suppen i små varme suppe skåle og drys med purløg. Server de sprøde pastakiks til suppen.

Tip

Pastakiks kan bages i forvejen og opbevares i en kagedåse.

Bagetid

Ca. 5 min ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

En fyldig, tør hvidvin på riesling-druen vil være god her, evt fra Alsace, eller andre steder i Europa. Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til laks