Hvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiks

Hvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiks

30 min
Super hurtig og nem lille forret til en gæstemiddag.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 5 min ved 200°.

Pastakiks
  • Skær lasagnepladerne i mindre trekanter og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med vand og drys havsalt på. Bag kiksene midt i ovnen.
Hvidløgssuppe
  • Bring fennikel, bouillon, flødeost, salt og peber i kog i en gryde. Tag gryden af varmen, tilsæt saucejævner under omrøring og lad suppen koge i ca. 1 min. Tilsæt den rå laks og rejer, læg låget på og tag gryden af varmen. Lad suppen stå i ca. 2 min. Varm evt. suppen igennem og smag til. Kom suppen i små varme suppe skåle og drys med purløg. Server de sprøde pastakiks til suppen.
Tip
  • Pastakiks kan bages i forvejen og opbevares i en kagedåse.
Energiindhold for hele retten:

4563 kJ / 1091 kcal

Næringsindhold pr. 100g

333 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 32,7 % 6,4 g
Kulhydrat: 15,9 % 3,1 g
Fedt: 51,4 % 4,6 g

Ingredienser

Pasta kiks
100 g Friske lasagneplader
2 spsk Vand
¼ tsk Flagesalt
Hvidløgssuppe
1 Fennikel i små tern
½ liter Grøntsagsbouillon
150 g Pikant flødeost
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk Lys saucejævner
200 g Fersk laks i tern
100 g Kogte tigerrejer uden halevifte
Pynt
Klippet purløg
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk