7592 kJ / 1815 kcal
275 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18,1 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 59,9 % | 9,7 g |
Fedt: | 22 % | 1,6 g |
Gulerods-'bacon' smager naturligvis ikke som bacon, men det ligner til forveksling pg kan bruges som topping på supper, salater eller i en vegetarisk sandwich.
Rodfrugter, fx kartofler, knoldselleri, gulerod og pastinak
|
1 kg |
---|---|
Zittauerløg i mindre stykker (ca. 75 g)
|
1 |
Vand
|
1 liter |
Koncentreret kyllingefond
|
2 spsk |
Fraiche
|
2 dl |
---|---|
Hvedemel
|
1 spsk |
Hakkede krydderurter, fx timian, rosmarin og purløg
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Bacon i små tern
|
150 g |
---|---|
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Hakkede friske krydderurter
|
---|
Grovbrød
|
300 g |
---|