Hytte-alamande

15 min
Arbejdstid: 15 min
Tilberedningstid: 15 min
Hytte-alamande

Hytte-alamande er smagen af rislalamande, men med hytteost i stedet for ris. Den har samme bløde konsistens og smager dejligt med kirsebærsovs. Den er god, når du vil have smagen af risalamande, men ikke har tiden til klassisk risalamande - eller bare er vild med hytteost.

Ny
NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

450 g Hytteost
1 dl Grofthakkede mandler, evt. ristede
2 spsk Vaniljesukker
1 knivspids Salt
1½ dl Piskefløde

Server fx med

250 g Kirsebærsauce

Sådan gør du

  • Rør hytteost, mandler, vaniljesukker og salt sammen.
  • Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i hytteostblandingen.
  • Server hytte-alamande med kirsebærsauce.

Næringsindhold

Energiindhold:

6822 kJ / 1630 kcal

Energifordeling

Energi
Fiber: 13,7 g
Protein: 73,2 g
Fedt: 95,6 g
Kulhydrat: 120 g
Nyhed!

Mad med mere grønt

Få inspiration til en grønnere og mere farverig hverdag.

Vi har udviklet en ny kogebog MAD MED MERE GRØNT som giver dig masser af inspiration til grønne farverige retter, der gør det nemt at spise både varieret og smagfuldt hver dag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hyttealamande/