Hytte-alamande
15 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Tilberedningstid: 15 min
•
Hytte-alamande er smagen af rislalamande, men med hytteost i stedet for ris. Den har samme bløde konsistens og smager dejligt med kirsebærsovs. Den er god, når du vil have smagen af risalamande, men ikke har tiden til klassisk risalamande - eller bare er vild med hytteost.
Ny
Ingredienser
|
450 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1 dl
Grofthakkede mandler, evt. ristede
|
|
|
2 spsk
Vaniljesukker
|
|
|
1 knivspids
Salt
|
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Server fx med
|
250 g
Kirsebærsauce
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold:
6822 kJ / 1630 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 13,7 g |
| Protein: | 73,2 g |
| Fedt: | 95,6 g |
| Kulhydrat: | 120 g |