Iskold abrikoscreme med blåbær

Iskold abrikoscreme med blåbær

60+ min
Fryseegnet
Lille, let og frisk skyr dessert med et strejf af appelsin og koriander.

Sådan gør du

  • Blend abrikoserne i ca. 30 sek. sammen med korianderfrø, vaniljekorn, appelsinsaft, vand og honning. Tilsæt skyr og blend igen et øjeblik, til det hele er blandet. Smag til - cremen er frisk og syrlig. Stil den tildækket i fryseren i mindst 2 timer.
  • Rør den isede abrikoscreme igennem og hæld den i iskolde små skåle eller glas. Fordel blåbærrene og pynt med abrikosstrimler.
Energiindhold for hele retten:

3694 kJ / 883 kcal

Næringsindhold pr. 100g

402 kJ / 96 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 24,7 % 5,8 g
Kulhydrat: 70,5 % 16,7 g
Fedt: 4,8 % 0,5 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

150 g Soltørrede abrikoser
½ tsk Knuste korianderfrø
½ tsk Vaniljepulver
1 dl Friskpresset appelsinsaft
1 dl Vand
2 spsk Flydende honning
4 dl Skyr naturel
125 g Skyllede blåbær
Pynt
Tynde strimler soltørrede abrikoser
Spiselige blomster
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk