Iskold abrikoscreme med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Lille, let og frisk skyr dessert med et strejf af appelsin og koriander.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g soltørrede abrikoser
  • ½ tsk knuste korianderfrø
  • ½ vaniljestang - kornene heraf
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 dl vand
  • 2 spsk flydende honning
  • 4 dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 125 g skyllede blåbær

Pynt

  • tynde strimler soltørret abrikos
  • spiselig blomst

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend abrikoserne i ca. 30 sek. sammen med korianderfrø, vaniljekorn, appelsinsaft, vand og honning. Tilsæt skyr og blend igen et øjeblik, til det hele er blandet. Smag til - cremen er frisk og syrlig. Stil den tildækket i fryseren i mindst 2 timer.

Rør den isede abrikoscreme igennem og hæld den i iskolde små skåle eller glas. Fordel blåbærrene og pynt med abrikosstrimler.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag