Iskold abrikoscreme med blåbær

Iskold abrikoscreme med blåbær

60+ min
Fryseegnet
Lille, let og frisk skyr dessert med et strejf af appelsin og koriander.

Sådan gør du

  • Blend abrikoserne i ca. 30 sek. sammen med korianderfrø, vaniljekorn, appelsinsaft, vand og honning. Tilsæt skyr og blend igen et øjeblik, til det hele er blandet. Smag til - cremen er frisk og syrlig. Stil den tildækket i fryseren i mindst 2 timer.
  • Rør den isede abrikoscreme igennem og hæld den i iskolde små skåle eller glas. Fordel blåbærrene og pynt med abrikosstrimler.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3661 kJ / 875 kcal

Næringsindhold pr. 100g

399 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 24,9 % 5,8 g
Kulhydrat: 70,3 % 16,5 g
Fedt: 4,8 % 0,5 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

Soltørrede abrikoser
150 g
Knuste korianderfrø
½ tsk
Vaniljepulver
½ tsk
Friskpresset appelsinsaft
1 dl
Vand
1 dl
Flydende honning
2 spsk
4 dl
Skyllede blåbær
125 g
Pynt
Tynde strimler soltørrede abrikoser
Spiselige blomster