Islagkage med kokos og bagt ananas
5 timer 45 min
•
Arbejdstid: 50 min
•
En fin islagkage med den skønne kombination af kokos og ananas....man kan næsten se tropeøen for sig.
Ingredienser
Kokosis
|
½ liter
Kold vaniljesauce
|
|
|---|---|
|
125 g
Fint rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
1 dåse
Kokosmælk
|
|
|
½ dl
Friskpresset limesaft
|
Bunde
|
125 g
Smør
|
|
|---|---|
|
100 g
Meget grofthakkede, smuttede mandler
|
|
|
125 g
Rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
|
125 g
Kokosmel (ca. 3½ dl)
|
Bagt ananas
|
1
Frisk ananas (ca. 1⅗ kg)
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Fint rørsukker
|
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
2 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
Pynt
|
Citronmelisseblade
|
|---|
Sådan gør du
Kokosis
Bunde
Bagt ananas
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Den bagte ananas kan også serveres kold. Bunden uden is kan fryses eller opbevares i en kagedåse i ca. 4 døgn.
Islagkagen kan fryses.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
768 kJ / 184 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 2 g |
| Fedt: | 11,3 g |
| Kulhydrat: | 18,6 g |