Ispinde med ruby chokolade
Hjemmelavede ispinde af vaniljeis overtrukket med den smukke lyserøde ruby chokolade. Ruby chokoladen er helt naturlig intens lyserød. Ispindene kan selvfølgelig overtrækkes med alle typer chokolade - men den lyserøde ruby chokolade har en helt særlig frugtagtig sødme og en skøn farve.
Ingredienser
Vaniljeis
|
4
Æggeblommer
|
|
|---|---|
|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
Chokoladeovertræk
|
200 g
Grofthakket ruby chokolade (lyserød chokolade)
|
|---|
Pynt
|
Frysetørrede hindbær
|
|---|
Sådan gør du
Vaniljeis
Chokoladeovertræk
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for Ruby chokolade kan du overtrække ispindene med hvid chokolade rørt op med med hindbærstøv. Smelt 200 g hvid chokolade og rør 2 tsk hindbær støv (eller blendet frysetørret hindbær) heri. Dette giver den hvide chokolade en smuk lyserød farve med lidt nister. Du får et resultat som minder om Ruby chokoladen i både farve og smag.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1654 kJ / 395 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 4,6 g |
| Fedt: | 31,7 g |
| Kulhydrat: | 23,7 g |
Se hvordan du laver de søde og skønne vaniljeispinde overtrukket af lyserøde ruby chokolade.