Jule-kokostoppene kan gøres ekstra krydrede ved at tilsætte 1 spsk finthakket frisk rosmarin. De kan også pyntes med fx glasur og guldstøv, glimmer eller krymmel .
11774 kJ / 2814 kcal
2037 kJ / 487 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 4,5 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 28,1 % | 33,7 g |
Fedt: | 67,4 % | 37,1 g |
50 g
Smør
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 5¾ dl)
|
|
1 spsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Fintrevet syltet eller frisk ingefær
|
|
½ tsk
Grøn pastafarve
|
100 g
Smeltet mørk chokolade
|
---|
2 spsk
Flormelis
|
---|