Jule-kokostoppe
45 min
•
De søde grønne kokostoppe med smag af appelsin og ingefær ligner små snedryssede juletræer og er et hyggeligt supplement til julebagningen, hvor børnene sagtens kan være med. Tilsætter du frisk rosmarin til opskriften, smager juletræerne en anelse af gran, hvilket er rigtig lækkert!
Ingredienser
50 g
Smør
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 5¾ dl)
|
|
1 spsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Fintrevet syltet eller frisk ingefær
|
|
½ tsk
Grøn pastafarve
|
100 g
Smeltet mørk chokolade
|
---|
Pynt
2 spsk
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Jule-kokostoppene kan gøres ekstra krydrede ved at tilsætte 1 spsk finthakket frisk rosmarin. De kan også pyntes med fx glasur og guldstøv, glimmer eller krymmel .
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11774 kJ / 2814 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2037 kJ / 487 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 4,5 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 28,1 % | 33,7 g |
Fedt: | 67,4 % | 37,1 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt en ingefær med ske.