Jule skyrbagels
6 timer
•
Arbejdstid: 10 min
•
Jule skyrbagels er bagt med vaniljeskyr, tranebær og julekrydderier. De er hurtige og meget nemme at lave, da de ikke koges før bagning. Skyrbagels kan fryses, så lav evt. en større portion og frys dem ned. Varm dem direkte fra frost før servering - nemt når du har lyst til noget lækkert.
Ny
Ingredienser
|
1½ dl
Finvalsede havregryn
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Hvedemel
|
|
|
½ dl
Tranebær eller anden anden tørret frugt
|
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
|
½ tsk
Knuste kardemommmefrø eller stødt kardemomme
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2½ dl
Skyr med vanilje
|
|
1
Æg - til pensling
|
|---|
Topping
|
1 spsk
Perlesukker vendt med kanel
|
|
|---|---|
|
½ dl
Hakkede mandler
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Julebagels kan laves uden hvedemel og udelukkende på havregryn - skift blot hvedemelet ud med havregryn og blend det til havremel. Varm dine bagels direkte fra frost i ca. 10 min. ved 180° - varmluft.
Næringsindhold
Energiindhold:
4161 kJ / 994 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 17,6 g |
| Protein: | 53 g |
| Fedt: | 28,6 g |
| Kulhydrat: | 129,5 g |
Prøv også vores andre bagels.