Ca. 1½ time ved 175° - traditionel ovn.
Julekagen kan opbevares i ca. 1 uge - i en plastikpose.
Julekagen kan fryses uden glasur.
25585 kJ / 6115 kcal
1384 kJ / 331 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 54 % | 44 g |
Fedt: | 39,3 % | 14,7 g |
Alkohol: | 1,7 % |
Anden skøn julekage - krydret julelagkage med vaniljefrosting.
250 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
4
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
1½ tsk
Stødt kanel
|
|
1½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
¾ tsk
Stødt nellike
|
|
1½ spsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
300 g
Æbler i tern, fx coxorange
|
|
200 g
Svesker uden sten i tern
|
|
75 g
Smuttede hele mandler
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
3 spsk
Rom
|