Julekage med romglasur

Julekage med romglasur

60+ min Dessert
Fryseegnet
Engelsk inspireret julekage med kanel, kardemomme, nellike, svesker, citronskal og friske æbletern. Julekagen er krydret med julens krydderier og toppet med et lag romglasur - og du får smagen af vores version af den engelske julekage. Traditionelt er julekagen bagt med forskellige slags tørret frugt, som trækker i alkohol. Kagen bages og 'hviler' i op til en måned, hvorefter den betrækkes med et marcipanlag og yderst et gavmildt lag glasur. Vores julekage er forenklet, så den kan bages, når hjemmet skal fyldes med den skønneste duft af jul.
Mere inspiration

Vi har også vores krydrede julelagkage med vaniljefrosting.

Velbekomme!
Frysetip

Julekagen kan fryses uden glasur.

Bemærk

Julekagen kan opbevares i ca. 1 uge - i en plastikpose.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6132 kJ / 6132 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1388 kJ / 332 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 5,3 % 4,3 g
Kulhydrat: 55 % 45 g
Fedt: 37,6 % 14,1 g
Alkohol: 2,1 %

Ingredienser