Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce

Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce

45 min Hovedret

De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

23217 kJ / 5549 kcal

Næringsindhold pr. 100g

142 kJ / 34 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 37,9 % 3,2 g
Kulhydrat: 41,9 % 3,5 g
Fedt: 20,2 % 0,8 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser