Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kalkunschnitzler (ca. 100 g)
  • 1 spsk friske timianblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver serrano skinke
  • 300 rensede portobello svampe
  • 1 spsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Pynt

  • kviste af frisk timian

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive godt varm i en pande. Steg gulerødder, løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt hvidvin og lad det koge ved kraftig varme i ca. 1 min. - eller til det kogt næsten væk. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge i ca. 3 min. Hæld blandingen i et lille ovnfast fad.

Drys kalkunschnitzlerne med timian, salt og peber. Vikl serrano skinke omkring og placer pakkerne på gulerodsblandingen. Fordel portobello svampene i fadet med lamellerne opaf. Dryp med olie og drys med salt og peber. Bag retten midt i ovnen. Server med nykogte ris og pynt med timian.

Stegetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: