Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
23821 kJ / 5693 kcal
145 kJ / 35 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 31,5 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 51,6 % | 4,4 g |
Fedt: | 16,9 % | 0,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
300 g
Gulerødder i grove stykker
|
|
1
Grofthakket løg
|
|
2
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Hvidvin, fx riesling
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Kalkunschnitzler (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 skiver
Serrano skinke
|
|
300
Rensede portobello svampe
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
kog 320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
---|