Dejlig vegetarret med masser af smag og fylde.
23930 kJ / 5720 kcal
146 kJ / 35 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 31,4 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 51,3 % | 4,4 g |
Fedt: | 17,3 % | 0,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Gulerødder i grove stykker
|
300 g |
Grofthakket zittauerløg
|
1 |
Små grofthakkede fed hvidløg
|
2 |
Hvidvin, fx riesling
|
1 dl |
½ liter | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Kalkunschnitzler (ca. 100 g)
|
4 |
---|---|
Frisk timian
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Serrano skinke
|
4 skiver |
Rensede portobello svampe
|
300 |
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
kog 320 g |
---|