Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
45 min

Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce

De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce

De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.

Antal portioner
  • 4 kalkunschnitzler (ca. 100 g)
  • 1 spsk friske timianblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver serrano skinke
  • 300 rensede portobello svampe
  • 1 spsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Pynt

  • kviste af frisk timian

Fremgangsmåde:

Lad olien blive godt varm i en pande. Steg gulerødder, løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt hvidvin og lad det koge ved kraftig varme i ca. 1 min. - eller til det kogt næsten væk. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge i ca. 3 min. Hæld blandingen i et lille ovnfast fad.

Drys kalkunschnitzlerne med timian, salt og peber. Vikl serrano skinke omkring og placer pakkerne på gulerodsblandingen. Fordel portobello svampene i fadet med lamellerne opaf. Dryp med olie og drys med salt og peber. Bag retten midt i ovnen. Server med nykogte ris og pynt med timian.

Stegetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 28 %
Print