Kålsalat med kylling i hoisinsauce
45 min
•
Kålen bliver suppleret af nudler og kyllingekød der bliver saftigt og lækkert af den indkogte let karamelliserede hoisinsauce. På toppen af salaten er der sprødt stegt kyllingeskind.
Ingredienser
Limedressing
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sprødt kyllingeskind
|
700 g
Kyllingeoverlår
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
1 dl
Hoisinsauce
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Afkølede, kogte glasnudler eller risnudler (af 100 g rå)
|
|
|---|---|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
|
4
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
|
1 dåse
Afdryppede vandkastanjer i tynde skiver (ca. 140 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|---|
Sådan gør du
Limedressing
Sprødt kyllingeskind
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 8,7 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 8,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.