Kalvebov med timian og hvidvin kan også steges i ovnen i en stegegryde....der kan tåle at gå i ovnen.
15393 kJ / 3679 kcal
294 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 36 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 6,6 g |
Fedt: | 23,8 % | 1,9 g |
Alkohol: | 1,9 % |
Prøv også denne kalvebov med bønner og kålpølser
1¼ kg
Kalvebov uden ben
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
½ liter
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
7
Gulerødder i grove stykker
|
|
3
Løg i grove stykker
|
|
1
Gul squash i grove stykker
|
|
25
Kviste af frisk timian
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
2 dl
Hakket frisk bredbladet persille
|