7345 kJ / 1755 kcal
252 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,9 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 8,2 g |
Fedt: | 29,7 % | 2 g |
Flanksteak er et mere budgedvenligt stykke kød - men stadig med masser af smag.
Melede kartofler i grove stykker
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
¾ liter |
Smør
|
20 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Kogende mælk
|
1½ dl |
Smør
|
20 g |
---|---|
Pillede skalotteløg eller perleløg
|
250 g |
Gulerødder i 1 cm skrå skiver
|
4 |
Hvidvinseddike
|
1 tsk |
Honning
|
1 tsk |
Vand
|
½ dl |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kalvekoteletter (ca. 175 g)
|
4 |
---|---|
Smør
|
20 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Mørk balsamicoeddike
|
1½ dl |
---|
Finthakket frisk timian
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|