7345 kJ / 1755 kcal
252 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,9 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 8,2 g |
Fedt: | 29,7 % | 2 g |
Flanksteak er et mere budgedvenligt stykke kød - men stadig med masser af smag.
1 kg
Melede kartofler i grove stykker
|
|
---|---|
¾ liter
Vand
|
|
20 g
Smør
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Kogende mælk
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Pillede skalotteløg eller perleløg
|
|
4
Gulerødder i 1 cm skrå skiver
|
|
1 tsk
Hvidvinseddike
|
|
1 tsk
Honning
|
|
½ dl
Vand
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Kalvekoteletter (ca. 175 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ dl
Mørk balsamicoeddike
|
---|
Finthakket frisk timian
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|