37726 kJ / 9017 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 30,2 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 8,7 g |
Fedt: | 34 % | 3,9 g |
Alkohol: | 0,6 % |
Kalvefilet med fedtkant - skåret af kalvekam
|
2½ kg |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
¾ liter |
1 liter | |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tør sherry, fx amontillado
|
½ dl |
Evt. kulør
|
Smør
|
50 g |
---|---|
Forårsløg i skrå stykker (ca. 600 g)
|
6 bundter |
Halve stenfri blå og grønne vindruer
|
800 g |
Grofthakkede valnøddekerner
|
200 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte aspargeskartofler
|
3 kg |
---|