Kæmpe pariserbøf med sennepsfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

En hurtig måde at lave pariserbøf på. En stor familiemodel, uden så meget fedt, da den er bagt i ovnen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sennepsfløde

  • 200 g syltede rødbeder i tern
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • ¼ tsk havsalt, fx læsø sydesalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir. Kom de revne gulerødder i en sigte og pres væden fra (ca. ¾ dl). Rør oksekød, gulerødder, kapers, fløde, salt og peber godt sammen. Smør farsen på pizzabunden. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pariserbøffen midt i ovnen - der kan trække noget væde ud under bagningen, men det fordamper igen.

Sennepsfløde

Rør imens fløde sammen med eddike, sennep, honning og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Læg den bagte pariserbøf på et stort spækbræt. Anret rødbeder, løg og halvdelen af salatbladene på bøffen. Drys med salt og dryp lidt af sennepsfløden over. Server pariserbøffen sammen med resten af dressingen og salaten.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag