Karamelknas med chokolade
•
&format=webp)
Sprøde karamelknas stykker med mandler og lys chokolade á la daim. Disse hjemmelavede karamelknas stykker er nemme at lave, og smagen er fantastisk. Det er rene lækre råvarer til denne simple opskrift på karamelknas, som smager præcis som daim. Servér disse karamelknas stykker næste gang I skal have fredagsslik.
Ingredienser
Karamelknas
250 g
Sukker
|
|
---|---|
75 g
Mørk sirup
|
|
25 g
Piskefløde
|
|
25 g
Smør
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
50 g
Fintblendede mandler
|
---|
Chokoladeovertræk
400 g
Mælkechokolade
|
---|
Sådan gør du
Karamelknas
Chokoladetemperering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også dyppe nøddestykkerne i tempereret mørk chokolade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16600 kJ / 3968 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2010 kJ / 480 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4 % | 4,8 g |
Fedt: | 40,4 % | 21,9 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 65,7 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
