Karamelrand med flødeis og karamelflødeskum
1 time 45 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Der er dømt tredobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre karamelflødeskum og en god vaniljeflødeis.
Ingredienser
Karamel
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
Karamelrand
5
Æg
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
½ liter
Mælk
|
¼ liter
Piskefløde
|
---|
1 liter
Vaniljeflødeis
|
---|
Sådan gør du
Karamel
Karamelrand
Karamelflødeskum
I stedet for en stor karamelrand kan du lave 8 små anretninger – så hver gæst får sin egen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13513 kJ / 3230 kcal
Næringsindhold pr. 100g
703 kJ / 168 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 8,9 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 19,2 g |
Fedt: | 44,7 % | 8,5 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.