Kærnemælkssuppe med marinerede bær
30 min
•
En dejlig klassiker, frisket op med marinerede sommerbær fuld af smag og farver. Prøv fx også hvide ribs.
Ingredienser
Marinerede sommerbær
125 g
Skyllede ribs
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
125 g
Rensede hindbær
|
|
50 g
Tørrede tranebær
|
Kærnemælkssuppe
4 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 liter
Kærnemælk
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
4 spsk
Sukker
|
Sådan gør du
Marinerede sommerbær
Kærnemælkssuppe
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7761 kJ / 1855 kcal
Næringsindhold pr. 100g
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 9,4 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 11,7 g |
Fedt: | 46,8 % | 5,7 g |