Er det svært at skaffe beder, så kan du nemt erstatte dem med gulerødder.
9506 kJ / 2272 kcal
436 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 21,8 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 13,6 g |
Fedt: | 25,1 % | 3 g |
Skøn traditionel ret med æbler - nem og hurtig aftensmad.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
20 g |
---|---|
Gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
|
2 |
Porrer i ringe (ca. 300 g)
|
3 |
Karrysauce
|
½ liter |
Wokstrimler af okseklump
|
400 g |
Rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
|
2 |
Skyllede brombær
|
125 g |
---|
Finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe
|
---|
Basmatiris - koges
|
240 g |
---|