Karrygryde med chili og gule beder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
  • 3 porrer i ringe (ca. 300 g)
  • ½ liter Karolines Køkken® Karrysauce Karrysauce
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
  • 125 g skyllede brombær

Pynt

  • finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe

Tilbehør

  • 240 g basmatiris - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits beder og porrer i ca. 3 min. Tilsæt karrysauce, wokstrimler, chili og salt. Bring retten i kog under omrøring og tilsæt æbler. Tag karrygryden af varmen og lad den trække under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kom karrygryden i en varm skål og drys med brombær, porretop og chili. Server sammen med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: