Karrygryde med chili og gule beder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
  • 3 porrer i ringe (ca. 300 g)
  • ½ liter Karolines Køkken® Karrysauce Karrysauce
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
  • 125 g skyllede brombær

Pynt

  • finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe

Tilbehør

  • 240 g basmatiris - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits beder og porrer i ca. 3 min. Tilsæt karrysauce, wokstrimler, chili og salt. Bring retten i kog under omrøring og tilsæt æbler. Tag karrygryden af varmen og lad den trække under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kom karrygryden i en varm skål og drys med brombær, porretop og chili. Server sammen med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: