Karrygryde med chili og gule beder
30 min
•

Karrygryde med chili - en opskrift fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Skøn gryderet, hvor det hele er bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!
Ingredienser
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
3
Porrer i ringe (ca. 300 g)
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
300 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
|
125 g
Skyllede brombær
|
---|
Pynt
Finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe
|
---|
Tilbehør
3 dl
Basmatiris - koges
|
---|
Sådan gør du
Er det svært at skaffe beder, så kan du nemt erstatte dem med gulerødder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8627 kJ / 2062 kcal
Næringsindhold pr. 100g
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20,1 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 11,1 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
