Vil du have en glat karrysauce, er det blot at si den. Du kan evt. presse saucen gennem sigten med en dejskraber, så du får lidt af fyldet med (uden det kan ses). Du får både mere smag og smider ikke god mad væk. Hvis du selv koger kødboller til Boller i karry, kan du bruge noget af kogevandet i stedet for grøntsagsbouillon.
2234 kJ / 534 kcal
302 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 9,9 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 7,2 g |
Fedt: | 49,7 % | 4,1 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2 tsk
Karry
|
|
1
Syrligt æble i små tern (ca. 125 g)
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|