Karrysauce

Karrysauce

20 min Tilbehør
Hjemmelavet karrysauce smager bare godt, og det er supernemt at lave. Denne karrysauce er helt klassisk med karrypulver, løg og æble. Vi har valgt at vise den usiede karrysauce. Dels fordi vi synes, det smager godt med fyldet i, og dels fordi der ikke er grund til at smide god mad væk. Men du kan naturligvis si karrysaucen, hvis der mest stemning for det i familien.
Mere inspiration

Du kan så let som ingenting lave din egen hjemmelavede karrysauce til denne ret.

Velbekomme!
Tips

Vil du have en glat karrysauce, er det blot at si den. Du kan evt. presse saucen gennem sigten med en dejskraber, så du får lidt af fyldet med (uden det kan ses). Du får både mere smag og smider ikke god mad væk. Hvis du selv koger kødboller til Boller i karry, kan du bruge noget af kogevandet i stedet for grøntsagsbouillon.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2292 kJ / 548 kcal

Næringsindhold pr. 100g

310 kJ / 74 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 10,5 % 1,9 g
Kulhydrat: 39,3 % 7,2 g
Fedt: 50,2 % 4,2 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser