Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili
Fyldig og farverig karrysuppe med kylling og sprøde grøntsager og med asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på. Suppen er tilberedt på basis af karrysuppe fra Arla Karolines Køkken®, så den er super nem og hurtig at gå til. Faktisk er det risene som tager længst tid at tilberede, så vil du have det til at gå endnu hurtigere kan du skifte dem ud med nudler, som du enten koger ved siden af eller i suppen, sammen med et par dl vand. Så er der karrysuppe med kylling på bare 15-20 minutter.
Ingredienser
Suppe
|
1 spsk
Garam masala
|
|
|---|---|
|
1 liter
Karrysuppe
|
|
|
400 g
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
|
|
|
1 dåse
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Sukkerærter i tynde strimler
|
|
|
1
Rødt æble i små tern (ca. 125 g)
|
Topping
|
1½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Limefrugt i både
|
|---|
Tilbehør
|
2 dl
Risblanding med vilde ris - koges
|
|
|---|---|
|
240 g
Groft brød
|
Sådan gør du
Suppe
Topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skifte sukkerærterne ud med ekstra fine ærter.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 2,6 g |
| Kulhydrat: | 12,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.