Salaten smager godt sammen med marinerede sild.
7725 kJ / 1846 kcal
237 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,8 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 60,4 % | 8,4 g |
Fedt: | 21,8 % | 1,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1½ dl
Fraiche
|
|
---|---|
100 g
Rygeost
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
100 g
Syltede agurker i små tern
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
800 g
Skrubbede små kartofler - evt. nye
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Skrællede hvide asparges i korte stykker
|
|
4
Smilende æg i halve
|
|
50 g
Ærteskud eller andre spirer
|
|
150 g
Agurk i små tern
|
|
½ tsk
Havsalt, fx læsø sydesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|