Kartoffelsuppe med rugbrødschips og hjemmelavet pesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Kartoffelsuppe med hjemmelavet pesto, ristede pinjekerner og sprøde rugbrødschips. En nem og lækker forret!

Ingredienser

Antal portioner

Pesto

Rugbrødschips

  • 100 g groft rugbrød
  • 15 g smør - smeltet
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pesto

Blend basilikum, ost, olivenolie, pinjekerner og de øvrige ingredienser med fx en stavblender - til pestoen er jævn. Stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Rugbrødschips

Skær rugbrødet i tynde halve skiver. Læg dem på en plade med bagepapir og fordel det smeltede smør herpå. Bag rugbrødschipsene midt i ovnen til de er sprøde og gyldne - vend af og til. Lad rugbrødschipsene køle af på en rist og drys dem med salt.

Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt porrerne og kog dem med i ca. 1 min. Fordel suppen i de 8 skåle. Rør ca. 1 tsk. pesto i hver portion suppe og drys med pinjekerner. Server straks med rugbrødschips og resten af pestoen til.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: