Kartoffelsuppe med rugbrødschips og hjemmelavet pesto
45 min

Kartoffelsuppe med rugbrødschips og hjemmelavet pesto

Kartoffelsuppe med hjemmelavet pesto, ristede pinjekerner og sprøde rugbrødschips. En nem og lækker forret!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsuppe med rugbrødschips og hjemmelavet pesto

Kartoffelsuppe med hjemmelavet pesto, ristede pinjekerner og sprøde rugbrødschips. En nem og lækker forret!

Antal portioner

Pesto

Rugbrødschips

  • 100 g groft rugbrød
  • 15 g smør - smeltet
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Kartoffel Porresuppe
  • 200 g porrer i meget tynde skiver
  • 50 g ristede pinjekerner

Fremgangsmåde:

Pesto

Blend basilikum, ost, olivenolie, pinjekerner og de øvrige ingredienser med fx en stavblender - til pestoen er jævn. Stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Rugbrødschips

Skær rugbrødet i tynde halve skiver. Læg dem på en plade med bagepapir og fordel det smeltede smør herpå. Bag rugbrødschipsene midt i ovnen til de er sprøde og gyldne - vend af og til. Lad rugbrødschipsene køle af på en rist og drys dem med salt.

Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt porrerne og kog dem med i ca. 1 min. Fordel suppen i de 8 skåle. Rør ca. 1 tsk. pesto i hver portion suppe og drys med pinjekerner. Server straks med rugbrødschips og resten af pestoen til.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 70 %
Print