Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler - Opskrifter - Arla

Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød parmaskinke

  • 5 skiver parmaskinke - tyndt skåret (ca. 70 g)
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 250 g skrubbede eller skrællede jordskokker
  • 2 røde æbler (ca. 300 g)

Tilbehør

  • 250 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød parmaskinke

Fordel parmaskinken på ovnens rist. Stil risten på en bageplade med alufolie og grill skinken sprød og gylden øverst i ovnen - hold godt øje da det nemt brænder på. Del skinken i mindre stykker.

Bring suppen i kog under omrøringi en tykbundet gryde. Skær bønnerne i mundrette stykker og kom dem i suppen sammen med tranebærrene. Bring atter suppen i kog.

Kom eddiken i en stor skål. Skær jordskokker og æbler i små tern og vend dem i eddike efterhånden som du skærer ud. Server den varme suppe med drys af jordskokker, æbler og parmaskinke og med tilbehør af ristet flute.

Grill

2-3 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: