Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød parmaskinke

  • 5 skiver parmaskinke - tyndt skåret (ca. 70 g)
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 250 g skrubbede eller skrællede jordskokker
  • 2 røde æbler (ca. 300 g)

Tilbehør

  • 250 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød parmaskinke

Fordel parmaskinken på ovnens rist. Stil risten på en bageplade med alufolie og grill skinken sprød og gylden øverst i ovnen - hold godt øje da det nemt brænder på. Del skinken i mindre stykker.

Bring suppen i kog under omrøringi en tykbundet gryde. Skær bønnerne i mundrette stykker og kom dem i suppen sammen med tranebærrene. Bring atter suppen i kog.

Kom eddiken i en stor skål. Skær jordskokker og æbler i små tern og vend dem i eddike efterhånden som du skærer ud. Server den varme suppe med drys af jordskokker, æbler og parmaskinke og med tilbehør af ristet flute.

Grill

2-3 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: